Fietsen aan De Mark
/

Ulvenhout

 

Welkom op onze website


Tijdelijk geen kosten (binnen een straal van 10km vanuit Ulvenhout) voor het halen en brengen van uw fiets!

Wij houden gepaste afstand van u als klant, en is er onder andere handgel voor u en ons aanwezig in de winkel. Het aanleveren van uw reparatiefiets gaat via onze achterdeur (ingang via Poststraat achter dienstencentrum). Ook kan u natuurlijk altijd een beroep doen op onze haal en breng service, dan komen we uw fiets halen en brengen we hem weer terug, ook de betaling kan via iDEAL, Tikkie of via mobiele PIN.  

Mocht u vragen hebben dan kan u altijd contact met ons opnemen via info@fietsenaandemark.nl of via tel. 076-7850180 (krijgt u geen contact via telefoon, probeer het dan via de mail).

Pas een beetje op jezelf en op elkaar.

Groeten Odin, Jacky, Shania 

Winkel en werkplaats


Fietsen aan De Mark is dé fietsenwinkel en fietsenmaker van Ulvenhout.

Met een groot aanbod van lifestyle, elektrische, tour en jeugd-fietsen 

In onze werkplaats repareren wij alle fietsen, natuurlijk ook als deze niet bij ons gekocht zijn. Onderhoud aan alle elektrische fietsen, het updaten en uitlezen van de elektrische fietsen.

Elke fiets heeft onderhoud nodig, wij hebben voor elke soort fiets 3 pakketten samengesteld, klein - middel - groot. kom gerust eens langs voor een goed onderhoudsadvies op maat, we kijken dan samen naar de verschillende mogelijkheden en berekenen vooraf wat de reparatie gaat kosten zodat je niet voor verrassingen komt te staan.We hopen je een keer te zien aan de Dorpstraat 47c in Ulvenhout bij Fietsen aan de Mark!