Fietsen aan De Mark
/

Ulvenhout

 


Rayvolt!

Rayvolt is het merk als het gaat om stoere en stijlvolle elektrische fietsen. Dit Spaanse merk heeft zich volledig gefocust op de elektrische fiets van de toekomst met een ouderwetse uitstraling, denk hierbij aan motoren uit de jaren 30. Maar ook produceren ze fietsen die een iets futuristische design hebben zoals de X-one.


Ben je opzoek naar een fiets die je geheel in style van Peaky Blinders kunt rijden kijk dan eens naar de Cruzer. Deze relaxte cruiser is verkrijgbaar in twee framematen ( M-L) en in de kleuren orange, grey, green en custom (in elke gewenste kleur) met leren spatborden of gewoon mat zwart, de lijst met opties is eindeloos.


De Torino is een bike voor wat meer dagelijks gebruik of woon-werk verkeer, bij deze fiets zit je wat meer rechtop en heb je iets meer overzicht in het dagelijks verkeer. Ook bij de Torino kun je combineren met opties tot je een ons weegt en zodat je precies de fiets rijdt die helemaal bij jou past.


Hebben wij je getriggerd en wil je de fietsen in het echt bewonderen of heb je zin om eens een proefrit te komen maken neem dan snel contact met ons op.


Wil je je ook in style kleden bij je bike kijk dan eens bij Urban Bozz.