Fietsen aan De Mark
/

Ulvenhout

 

Wie zijn wij?

 

Even voorstellen.

Ons team

Odin Gelens

Odin Gelens

Positie Eigenaar

Over Ik ben in 1997 begonnen bij Buurstee Bike Center in Breda, daar heb ik vier jaar met veel plezier gewerkt. Na die vier jaar ben ik bij de Koninklijke Marine gaan werken, nee niet als fietsenmaker maar ik wilde graag wat meer van de wereld zien dan alleen een winkel en werkplaats. Na ook daar vier jaar hebben rond gezworven ben ik terug in de fietsenwereld gekomen als accountmanager van een groothandel in fiets en scooter onderdelen. Een klant van mij wilde graag een grotere winkel beginnen en zocht een ervaren iemand met kennis van werkplaats en winkel, zodoende ben ik bij Huisson Tweewielers gaan werken in Breda. Na 3 jaar heb ik de stoute schoenen aangetrokken en ben ik Fietsen aan De Mark begonnen in hartje Ulvenhout. Ik wilde een winkel neerzetten waar de klant zich op zijn of haar gemak voelt, service is daar een groot onderdeel van, binnenlopen om even de band op te pompen, reparatie of voor een goed advies bij een aanschaf van een nieuwe fiets. Geven wat een ander niet geeft, altijd iets anders bieden of het nu in fietsen is of in accessoires.

Jacky Mentzij

Jacky Mentzij

Positie Monteur en winkel

Over Jacky is bij Fietsen aan De Mark komen werken in 2014 eerst als parttimer (via een uitzendbureau) en overgegaan naar fulltimer in vaste dienst, hij is voornamelijk verantwoordelijk voor het reilen en zeilen in de werkplaats, maar ook in de winkel kan hij uitstekend uit de voeten. In het verleden heeft Jacky voor Rings Goirle gewerkt en ook voor Mobion in Breda.

Shania van Capelle

Shania van Capelle

Positie Verkoopster

Over Shania is sinds oktober 2017 als parttimer werkzaam bij Fietsen aan De Mark, ze is voornamelijk als verkoopster in de winkel te vinden, maar ook voor het aannemen en uitgeven van reparaties. Met haar inzicht vult ze het team perfect aan.